StoryEditorOCM
NogometKaposvar bolji od Šibenika

Drugi poraz u dva dana: Mađari isporučili tricu "narančastima"

11. veljače 2018. - 19:01

Nogometaši Šibenika zabilježili su i drugi poraz u dva dana. Nakon što su u subotu izgubili 2:0 na gostovanju kod Solina, u nedjelju je bolji od "narančastih" na igralištu s umjetnom travom na Šubićevcu bio mađarski trećeligaš Kaposvar (3:1).

Nikako nije dobro izgledala kombinirana momčad koju je na teren poslao trener Borimir Perković. Naime, većina potencijalnih startera igrala je u subotu u Solinu, pa su kontra Mađara dobili slobodan dan.

Unatoč tri primljena gola uvjerljivo najbolji pojedinac u redovima Šibenika bio je vratar Paško Stanić, koji je se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana. Taj podatak vjerojatno najbolje govori kako je igrao Šibenik.

Od igrača u polju s nekoliko poteza svidio se Ganac Prince, koji je početkom drugog poluvremena privremeno izjednačio rezultat. Vrijedi notirati i lijepo izveden slobodan udarac Stipana Banića koji je odsjeo na vratnici.

Dakle, Šibenik je u četiri do sada odigrane pripremne utakmice upisao tri poraza, a slavio je samo kontra Zagore iz Unešića. Iduću prijateljsku utakmicu Perkovićeva momčad odigrat će u četvrtak u Biogradu protiv Primorca. Idući tjedan, točnije u ponedjeljak i utorak "narančasti" će put Međugorja gdje će odigrati dvije utakmice. Najprije s Metallegheom iz Jajca, a potom s GOŠK-om iz Gabele.

Za Šibenik su protiv Kaposvara igrali: P. Stanić, Perica, I. Stanić, Markota, Imširović, Galešić, Morić, Maleš, Banić, Prince i Brekalo. Još su igrali Protega i R. Bulat.

26. travanj 2024 12:38