StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Vodičani slavili u Skradinu, DOŠK 'nakantao' susjede iz Siverića- Janjevci nisu stigli napraviti liječničke preglede

Piše Ante Talijaš
11. listopada 2017. - 12:03

Zahuktava se prvenstvo Županijske nogometne lige. Od četiri utakmice drugoga kola, nije odigrana samo ona u Kistanju između domaćina Janjeva i Šibenik II. Ona je odgođena iz tehničkih razloga jer igrači Janjeva zbog velikih gužvi na klinici Sportske medicine nisu uspjeli napraviti liječničke preglede.

U derbiju kola Vodice su sa 3:0 slavile protiv SOŠK-a na gostovanju u Skradinu. Dvostruki strijelac za Vodičane bio je Alen Zoričić, bivši bek i stoper Šibenika, koji je prvi put zaigrao na poziciji centarfora. Stavljanje Zoričića u vrh napada pokazao se dobrim potezom trenera Vodica Lina Gavrilovskog. Kod rezultata 2:0, vratar gostiju Šime Juričev obranio je udarac bijele točke kapetanu SOŠK-a Luki Brajkoviću, a treći pogodak za uvjerljivu pobjedu Vodica postignuo je mladi Ivan Vlaić.

U gradskom derbiju susjeda na Podvornici u Drnišu, DOŠK je 'šesticom' ispratio momčad Rudara iz Siverića. Zanimljiva i neizvjesna utakmmica odigrana je u Mandalini, Mihovil je 3:2 svladao momčad Zagore II. U ovom kolu slobodna je bila tribunjska Mladost.

Rezultati 2. kola: SOŠK – Vodice 0:3, Mihovil – Zagora II 3:2, DOŠK – Rudar 6:0.
Tablica nakon nepotpuna dva kola: Vodice 4 boda, slijede DOŠK, Zagora II i Mihovil po 3 , Mladost 1….
Raspored 3. kola: Rudar – Janjevo, Vodice – Mihovil (subota, 16 sati), Zagora II – DOŠK, Mladost – SOŠK (nedjelja, 16 sati)
 

26. travanj 2024 14:09