StoryEditorOCM
NogometŠubićevac se riješio muka

Dobivena bitka i za zelenim stolom- Šibenik ima licenciju za drugu ligu

5. svibnja 2017. - 13:48

Nogometaši Šibenika pod vodstvom trenera Zorana Slavice praktički su osigurali opstanak u 2.HNL. Za teoretsku potvrdu trebaju im još dva boda u preostala tri kola do kraja sezone. A nakon što je ostanak izboren na zelenom travnjaku, uprava kluba dobila je bitku za zelenim stolom.

Naime, na adresu kluba sa Šubićevca stigla je potvrda iz kancelarija HNS-a kako je Šibenik iz drugog pokušaja dobio drugoligašku licenciju. Podsjetimo, Šibenik je "pao" u prvom krugu, ali to je ionako uobičajena pojava zadnjih nekoliko godina:

- Da, u drugom krugu smo zadovoljili sve kriterije, pa tako i one financijske- kazao je Novica Ljubičić, član uprave HNK Šibenika, potvrđujući tako da će se i dogodine na Šubičevcu igrati drugoligaški nogomet.

Ljubičić je trenutačno zaokupljen sređivanjem vize za Nigerijca Yusufa Musu, kojeg na probu želi dovesti moldavski Sheriff. Uspije li Šibenik realizirati taj transfer dobit će i odštetu budući da je Musa ugovorom vezan za Šubićevac do 2018. godine.

Budući da Šibenik iduću prvenstvenu utakmicu igra tek 14. svibnja sa Sesvetama na Šubićevcu, "narančasti" su se rado odazvali pozivu sportskih prijatelja iz Biograda da s njima odigraju revijalnu utakmicu povodom postavljanja reflektora na biogradskom stadionu.
Utakmica trećeligaša Primorca i Šibenika igra se u subotu u 19 sati.

23. travanj 2024 11:27