StoryEditorOCM
NogometNA NOGE "MODRIMA"

Slavica: Želimo konačno prekinuti negativnu seriju protiv Dinama; Moldavski Sheriff želi Musu

29. travnja 2017. - 14:23

Ako nogometaši Šibenika neki travnjak mogu prozvati nesretnim, to je zasigurno onaj u Maksimiru. Nebitno, radi li se o glavnom ili pomoćnom Dinamovom igralištu, Hitrec-Kacijanu. Srećom za momčad sa Šubićevca, današnji dvoboj s Dinamom II nije krucijalan kao što je bio onaj prije točno godinu dana u borbi za Prvu ligu.

Zato i Zoran Slavica puno ležernije dočekuje sraz s „modrima“, makar ga ponovno muče nemali problemi u slaganju sastava.

- U konkurenciju nam se vraćaju Diyoke, Miro Slavica i Pecolaj, no ozljeđeni su, odnosno bolesni Brito, Vukorepa i Collins. Brazilac vrlo vjerojatno neće nastupiti protiv Dinama, dok je nastup naše dvojice stopera nešto izgledniji. Zato će i način igre ovisiti o momčadi koju izvedemo na travnjak. Naravno, da nećemo igrati „va banque“, ali se ne mislimo ni potpuno zatvoriti. Opuštanje u Zagrebu ne dolazi u obzir. Dapače, želimo konačno prekinuti negativnu seriju protiv Dinama – poručio je trener Šibenika. 

Slično razmišlja i povratnik u kadar, nigerijski veznjak Gerald Diyoke.

- Optimisti smo pred utakmicu s Dinamom II, iako nećemo biti kompletni. No, želimo se vratiti barem s bodom u Šibenik i nadam se da ćemo u tome uspjeti - kazao je Gerry. 


Musa odlazi u Sheriff!?

Nigerijski lijevi bočni Yusuf Musa dobio je poziv za probu od višestrukog prvaka Moldavije, Sheriffa iz Tiraspola. Tu informaciju priopćio nam je direktor Šibenika Novica Ljubičić.
- Trenutačno smo u postupku ishodovanja vize. Musi ćemo, naravno, dopustiti odlazak na probu, no bitna je stvar da je on vezan ugovorom za Šibenik do 2018 godine. To znači da ćemo, u slučaju da prođe na probi, pregovarati o visini odštete za Musu. Ovo je još jedan dokaz da se igrači Šibenika prate i u Drugoj ligi. Musa će, dakako, nastupiti protiv Dinama, pa evo prilike i zagrebačkim menadžerima da se uvjere u njegove kvalitete - poručuje Ljubičić.

26. travanj 2024 08:31