StoryEditorOCM
NogometPrvenstvena utakmica u srijedu

Gorica "para gaće"! Slavica ne voli utakmice proglašavati povijesnima, ali "narančastima" je voda došla do grla

28. ožujka 2017. - 14:47

Nogometaši Šibenika proljetni dio prvenstva otvorili su šokantnim porazom u Gorici (2:3). Vodili su "narančasti 2:0 u Turopolju, no bodove su prosuli u 95. minuti. Tada je već bilo sasvim jasno da Šibenčane čeka grčevita borba za opstanak. Oni koji su još sanjali o nečemu drugom probudili su se nakon preostale tri utakmicu u kojima su "narančasti" osvojili samo dva boda.

I sada, deset kola prije kraja sezone, dvojbe više nema. U trokutu Šibenik- Zagreb- Hrvatski dragovoljac, vjerojatno će se tražiti treći putnik u 3.HNL. To je čak dobra opcija za Šibenčane, jer mnogi su već otpisali Imotski i Lučko. Mi mislimo je prerano...
U skladu s gore navedenim, gostovanje Gorice u srijedu na Šubićevcu je za Šibenčane utakmica koja "para gaće":

- Ja ne volim utakmice proglašavati povijesnima, ali ovaj put od toga ne možemo pobjeći. Pobjeda je jedina opcija koja nas zadovoljava u utakmici s Goricom. Oni jesu momčad iz vrha tablice, međutim i u nedavnoj utakmici smo pokazali kako oni kvalitetom nisu iznad nas. Ako naša igra bude na pravom nivou, tri boda će ostati na Šubićevcu- kaže Zoran Slavica, trener Šibenika.

On još dvoji o početnoj formaciji i sustavu igre. Na raspolaganju će imati sve igrače, osim ozlijeđenog Frane Bitunjca.
Jedna od udarnih igala Šibenika zasigurno će biti Nigerijac Jamilu Collins:
- Bit će teško, no vjerujem u pobjedu koja će puno značiti i nama igračima, ali i cijelom klubu i gradu- optimist je polivalentni Collins.
Utakmica Šibenik- Gorica počinje u srijedu u 16,30 sati.

26. travanj 2024 10:35