Nula u Međugorju Vratari Šibenika već 450 minuta čuvaju mrežu čistom

Nula u Međugorju

Ako trener Šibenika Stipe Balajić nečim može biti zadovoljan u dosadašnjim pripremnim utakmicama onda je to svakako obrana. Naime, "narančasti" niti u petoj prijateljskoj utakmici nisu primili zgoditak. Ili, Šibenikovi vratari već 450 minuta sačuvali su svoju mrežu čistom.

Petu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za proljetni dio sezone Šibenik je odigrao u Međugorju protiv slovenskog prvoligaša Radomlja. Završilo je bez pogodaka. Da su vratari Šibenika u dobroj formi potvrdio je Hrvoje Slavica u Međugorju obranivši kazneni udarac kojeg su pred kraj utakmice imali "fenjeraši" slovenske prve lige.

Za Šibenik nije zaigrao Gerald Diyoke, ali nema razloga za uzbunu. Riječ je o lakšoj ozljedi, pa su ga u stručnom stožeru Šibenika preventivno sačuvali.

Za vikend Šibenik ima dvostruki program na Šubićevcu. Najprije u subotu dočekuje Rudeš, a dan poslije Trnje. Obje utakmice su na rasporedu u 15 sati. Tada će vjerojatno zaigrati i povratnik Jamilu Collins.

Šibenik je protiv Radomlja igrao u sastavu: Ayotunde (od 60. H. Slavica), Pecolaj (od 58. Bartulović), Vukorepa (od 58. Bandalo), Rodin, Musa, Roca, Banić (od 68. Maretić), Celić (od 85. Bitunjac), Maleš (od 88. Ljubičić), Brito (od 70. Fuštin), A. Živković (od 82. M. Slavica).

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

VJERA MU DAJE KRILA Nigerijac Yusuf Musa, Šibenikov 21-godišnji lijevi bek, potpisao je novi, dvogodišnji ugovor: Život sam posvetio Alahu i nogometu; Molim se i po pet puta dnevno i zbog molitve znam zakasniti na trening

Nigerijac Yusuf Musa, Šibenikov 21-godišnji lijevi bek, potpisao je novi, dvogodišnji ugovor: Život sam posvetio Alahu i nogometu; Molim se i po pet puta dnevno i zbog molitve znam zakasniti na trening
Kada oni neupućeni ugledaju prezime Musa u kadru nogometaša Šibenika, na prvu, vjerojatno, pomisle kako se radi ...
Nigerijac Yusuf Musa, Šibenikov 21-godišnji lijevi bek, potpisao je novi, dvogodišnji ugovor: Život sam posvetio Alahu i nogometu; Molim se i po pet puta dnevno i zbog molitve znam zakasniti na trening