StoryEditorOCM
Mali nogometMali nogomet

Odlično im ide "sa strane": Crnica slavila i u Osijeku

Piše Izvor: mnk.crnica
1. prosinca 2018. - 12:10

U fantastičnoj utakmici u Osijeku Crnica je hrabrom i pametnom igrom pobijedila domaćina kojima je utakmica život značila u očuvanju prvoligaškog statusa.

Odmah od početku susreta Crnica je pokazala gard. Već u prvoj minuti Perić je doveo Crnicu u vodstvo. U 5. minuti sjajna kombinacija Crnice iz slobodnog udarca koju projektilom završava Niko Škugor za vodstvo Crnice 0:2. Minutu nakon Vukičević na stativi zabija za 0:3 nakon još jedne dobre akcije.

Crnica je mogla riješiti utakmicu u tim trenucima, ali nije bilo mira u završnici. U 13. minuti bivši igrač Crnice Nospak sjajno je pogodio za 1:2, a dvije minute nakon Zvonimir Horvat vraća domaćina i igru i utakmicu u egal pogotkom za 2:3.

Do kraja poluvremena obje momčadi imale su po nekoliko velikih prigoda i po pet akumuliranih prekršaja, ali rezultat se nije mijenjao.

Drugo poluvrijeme Crnica je otvorila superiorno. U 22.minuti nakon minijature Šamije kapetan Dragan Vuković zabija za 2:5. U 28. minuti Vuković presjeca jednu akciju domaćina i namješta Subotiću za velikih 2:5. U 30. minuti Osijek preko Krajčeka smanjuje na 3:5 vrlo spretno i sretno. Do kraja utakmice Osijek je pokušavao, dao svoj maksimum, ali Crnica je iskusno privela utakmicu kraju za veliku pobjedu s kojom je još jednom dokazala svoju vrijednost.

Iduću utakmicu Crnica igra u petak 7. prosinca u 20 sati kada na Baldekinu dočekuju Mnk Brod 035.

MNK OSIJEK KELME - MNK CRNICA - 3:5 (2:3)

MNK OSIJEK KELME: Pavlović, Mijić, Pandurević, Horvat, Nospak, Živković, Horvat M., Šalaj, Gvozdenović, Kajfeš, Majić, Švitek, Krajček, Dakić; trener: Marin Smoje

MNK CRNICA: Mišković, Radaj, Vukičević, N.Škugor, I.Škugor, Subotić, Protega, Vuković (kap.), Ljubić, Perić, Šamija, Radić; trener: Mladen Perica Štrla

Strijelci: 0:1 Perić 1', 0:2 N.Škugor 5', 0:3 Vukičević 6', 1:3 Nospak 13', 2:3 Z.Horvat 15', 2:4 D.Vuković 22', 2:5 Subotić 28', 3:5 Krajček 30'

18. travanj 2024 11:11