StoryEditorOCM

Uspinjača vozi prema play offu; Crničani svladali legendarne zagrebačke "haklere"

4. studenog 2018. - 21:29

Malonogometaši Crnice pobijedili su s 4:3 (3:1) momčad zagrebačke Uspinjače na gostovanju u Podsusedu u dvorani Sutinska vrela. To je druga uzastopna pobjeda momčadi trenera Mladena Perice- Štrle, ali silno vrijedna budući da je ostvarena kontra izravnog suparnika u borbi za play off i ekipe koja je odlično otvorila sezonu.

Šibenčani su poveli 2:0 golovima Vukovića i Vukičevića. Domaći su uspjeli smanjiti preko Baneka, ali je do odlaska na odmor Crnica povećala svoju prednost na 3:1 zgoditkom Perića. Mogli su Šibenčani i uvjerljivije voditi nakon 20 minuta.

U nastavku, Uspinjača pogotkom Totha u 29. minuti opet dolazi na minus jedan. U 35. minuti Radić postiže i četvrti gol za Crnicu. Međutim, ništa od mirne završnice, budući da su Zagrepčani praktički u idućem napadu smanjili na 3:4 zgoditkom Čirjaka.

Ipak, Šibenčani su se uspjeli obraniti do kraja utakmice i u Šibenik nose velika tri boda. Trenutačno Crnica ima osam bodova iz pet odigranih utakmica. Pobjeda protiv Uspinjače veliki je kapital uoči idućeg kola kada na Baldekinu gostuje Alumnus, još jedna u nizu momčadi koja je "al pari" protivnik Crnici i protiv koje momci Mladena Perice- Štrle trebaju tražiti bodove.

26. travanj 2024 18:38