StoryEditorOCM
Mali nogometSpektakl za pamćenje

Šibenski malonogometni klubovi Crnica i Šibenik 1983 sudjelovali na oproštaju od Matije Capara i Oskara Kadrnke

Piše Hrvoje Miočević
20. lipnja 2018. - 13:59

Na sportskom oproštaju na kultnoj zagrebačkoj Šalati od Matije Capara i Oskara Kadrnke tragično preminulih članova Futsal Dinama bilo je i više nego dirljivo.

Više od tisuću ljudi popratio je ovaj događaj koji je ujedinio cijelu sportsku zajednicu u Hrvata. Rezultat dakako nije bio u prvom planu, a svi akteri dali su svoj obol  da sjećanje na Oskara i Matiju traje vječno. 



U utakmici kadeta sastali su se Futsal Dinamo i Crnica. Bila je to itekako zanimljiva, sadržajna i ravnopravna utakmica u kojoj su se mladići Ivana Zorice predstavili u vrlo dobrom izdanju. Futsal Dinamo na kraju je slavio 3:1, a na poluvremenu je bilo 1:1.

Jedini pogodak za Crnicu postigao je Dominik Nadoveza. Gledatelji su tijekom cijelog susreta pljeskom pratili dobre poteze jedne i druge momčadi.



Osim njih, na teren su izašle momčadi Futsal Dinama i naših sugrađana, novog drugoligaša Mnk Šibenik 1983. Relativno novi klub iz Krešimirova grada osnovan po sličnom modelu kao Futsal Dinamo bio je praćen s pedesetak Šibenskih funcuta koji došli popratiti prvi veliki događaj svoje momčadi izvan Šibenika i odati počast mladićima koji su upravo putujući iz Šibenika s Krešimirova kupa koji je organizirala Mnk Crnica izgubili svoje živote.

U sadržajnoj utakmici Futsal Dinamo je slavio rezultatom 5:2. Kao što smo rekli, rezultat nije bio u prvom planu, a tisuću Bad Blue Boysa pjevalo je cijelu utakmicu

23. travanj 2024 21:28