StoryEditorOCM
Mali nogometMali nogomet

Prvo pa play off! Crnica u premijernoj prvoligaškoj sezoni izborila doigravanje (FOTO)

Piše mnk.crnica.hr
25. travnja 2018. - 10:39

U možda i najvažnijoj utakmici sezone Crnica je rutinski pobijedila goste iz Istre, od sljedeće sezone drugoligaša Mnk Albonu Potpićan rezultatom 8:2. Crnica je u dvoboj ušla bez ozljeđenog Nike Škugora, a na vrata je treću utakmicu za redom stao daroviti mladi Filip Radaj koji je i u ovoj utakmici opravdao povjerenje trenera Perice.

Znajući da joj pobjeda znači plasman u play off Crnica je od početka ušla maksimalno angažirano te u prvom poluvremenu zabila šest pogodaka. Posebno se istakao "mladoženja" Vuković koji je bio dvostruki strijelac, te po jednom Ivan Škugor, Pavić, Nospak i Mijat. Za goste je zabio Husarić krajem prvog dijela.

U drugom dijelu na vrata Crnice stao je Robert Mišković, a priliku u igri dobili su juniori Marčić i Ljubić. Šibenska momčad igrala je bez velikog pritiska i želje da dotuče protivnika. Rezultat na 6:2 smanjio je dobri stari Patrik Drndić u 25.minuti, a u 33.minuti Perić je postigao prvi pogodak za Crnicu u drugom dijelu. Zadnje tri minute Crnica je igrala s Pavićem u ulozi igrač-vratar te uvježbavala zamisli trenera Perice za play off. U 18.minuti iz lijepo izrađene akcije Pavić "zakucava" u mrežu Zahtile za 8:2 što je ujedno bio i konačan rezultat ove utakmice.

S ovom pobjedom Crnica je osvojila 30 bodova u sezoni što joj garantira play off. Zanimljivo je da Crnica ima identičan jesenski i proljetni učinak po 15 osvojenih bodova. S nestrpljenjem će simpatizeri i članovi Crnice čekati petak i utakmicu u Zagrebu Nacional - Split Tommy.

Eventualna pobjeda Splićana ili neodlučeno Crnicu pozicionira na peto mjesto, dok bi s pobjedom Nacionala Crnica na kraju bila šesta. Peto mjesto za protivnika u play off nudi Vrgorca, dok bi sa šeste pozicije Crnica napadala Novo Vrijeme iz Makarske! 

Ovu vrijednu pobjedu Uprava, igrači i stručni stožer posvećuju Draganu Vukoviću koji se u petak ženi!

MNK "CRNICA" MNK "ALBONA POTPIĆAN 98" - 8:2 (6:1)
MNK CRNICA: Zorica,Radaj, Marčić, N.Škugor, I.Škugor, Nospak, Pavić, Mijat (kap.), Vuković, Perišić, Perić, Ljubić, Radić;
Trener: Mladen Perica Štrla; Pomoćni trener: Andrija Bakula.
MNK ALBONA POTPIĆAN 98: Zahtila, Husarić, Rajković, Drndić, Fejzić, Katović, Živadinović, Matulja; Predstavnik kluba: Branko Katićić

Strijelci: 1:0 Vuković 4', 2:0 I.Škugor 6', 3:0 Pavić 10', 4:0 Vuković 13', 5:0 Nospak 16', 5:1 Husarić 18', 6:1 Mijat 19', 6:2 P.Drndić 25', 7:2 Perić, 33', 8:2 Pavić 38'.

23. travanj 2024 12:28