StoryEditorOCM
Mali nogometMali nogomet

Večeras utakmica istine za Crnicu: Poslije Squarea nema popravnoga

13. travnja 2018. - 11:36

Regularni dio 1. HMNL došao je do same završnice. Točnije, do doigravanja su preostala još tri kola. Malonogometaši Crnice u premijernoj prvoligaškoj sezoni imaju lijepu prigodu ući u play-off.

Šibenčani su na petom mjestu s 26 bodova. Njihova računica je poprilično jednostavna. Smatraju da će s 30 bodova sigurno biti među prvih šest koji će u play-off. U toj kalkulaciji odavno su upisana tri boda iz sraza s fenjerašem Potpićanom, dok u dvoboju sa Split Tommyjem momčad trenera Mladena Perice teško može podebljati konto. Dakle, traži se minimalno još jedan bod u večerašnjoj utakmici na Baldekinu s dubrovačkim Squareom, izravnim konkurentom u borbi za doigravanje.

Petak 13. odavno je podcrtan u kalendaru Crnice kao Dan D. Sraz s Dubrovčanima utakmica je koja "para gaće", barem što se tiče plasmana u play-off.

– To je za nas utakmica istine! Od prve minute ćemo se pokušati nametnuti i doći do pobjede. Doduše, i Dubrovčane će se nešto pitati u toj utakmici. Naime, radi se o vrlo kvalitetnoj ekipi. Ipak, igramo pred svojim navijačima i vjerujem da ćemo pružiti ono najbolje što znamo. Jer, poslije Squarea nema popravnog – jasan je Perica.

Vama pobjeda nije imperativ, odgovarao bi vam i remi?
– Istina, međutim mi idemo na pobjedu. Znate, u malom nogometu nije jednostavno igrati na neriješeno – veli Perica.

U zadnje vrijeme, Crnica ima dosta problema s ozljedama. Jeste li u punom sastavu za Dubrovčane?
Niko Škugor, koji nam je vrlo važan igrač, još uvijek vuče neugodnu ozljedu. On se trudi, igra, ali ozljeda ga jako muči. Osim toga, otvorili su nam se i problemi s kartonima. Protiv Squarea neće nastupiti naš prvi vratar Robert Mišković koji je u Makarskoj dobio treći žuti karton – referira trener Crnice.

Dakle, među vratnice će mladi Filip Radaj?
– Da, nemamo tu puno izbora. Radaj je mladi reprezentativac Hrvatske, ali znate kako je s tim neiskusnim vratarima. Oni su obično odlični ili loši. Nema kod njih sredine. Uzdamo se u mladog Radaja, no zbog njegova neiskustva morat ćemo odigrati nešto bolju obranu – zaključio je Perica.

Utakmica Crnica – Square počinje u 20 sati.

18. travanj 2024 13:43