StoryEditorOCM
Mali nogometŠok s Baldekina

Robertino Jelovčić više nije trener malonogometaša Crnice! Odluka pala nakon večernjeg treninga

2. veljače 2018. - 10:27

Iznenađujuća vijest došla je s Baldekina! Doduše, ne košarkaškog, već s onog dijela koji pripada malonogometašima Crnice. Naime, iz šibenskog prvoligaša su izvijestili kako Robertino Jelovčić više nije trener MNK "Crnica".

Odluka je donesena nakon treninga u četvrtak navečer! Na taj način točno na polovici prvenstva Jelovčić je završio  svoju drugu epizodu na klupi šibenskog prvoligaša koja je trajala nepunih godinu dana.

Iz kluba nisu govorili o razlozima Jelovčićevog odlaska, nego su samo poručili:
- Svojim iznimnim doprinosom sigurno ima možda i najveće zasluge za ulazak kluba u elitni rang hrvatskog futsala i za vrlo dobar rezultat na prvoligaškoj premijeri. Uprava kluba mu se zahvaljuje na svemu što je učinio za klub i želi mi mnogo sreće kako u daljnjoj karijeri tako i u privatnom životu- kazali su u MNK Crnica.

Nema dvojbe kako će Šibenčani morati vrlo brzo reagirati pronaći zamjenu za Jelovčića, budući da se prvoligaška futsal sezona nastavlja već 16. veljače kada na Baldekinu gostuje zagrebački Nacional.
Notirajmo i to da je Crnica ušla u treći tjedan priprema te da se treninzima priključio i Robert Nospak, ljevak koji je u Šibenik stigao iz Osijeka.

19. travanj 2024 11:50