StoryEditorOCM

Crnica dočekuje splitske studente u polufinalu Kupa Dalmacije

5. prosinca 2017. - 09:59

Malonogometaši šibenske Crnice u polufinalu Kupa Dalmacije u utorak u 18.30 sati na Baldekinu igraju protiv momčadi AFC Universitas iz Splita. Podsjetimo, u četvrtfinalu Kupa Dalmacije Šibenčani su s 11:2 pobijedili splitski Hajduk. Momčad Tina Jelovčića u dobroj je formi.

Osim već spomenutog uvjerljivog slavlja u Kupu, prošlog vikenda su ubilježili i prvu gostujuću pobjedu u prvoj ligi. Crničani su slavili u Dubrovniku kontra Squarea (6:2). Nema dvojbe da je Crnica favorit u današnjoj utakmici. No, i Splićani su respektabilan sastav koji predvodi bivši vratar Nacionala Franko Bilić, a od igrača valja izdvojiti Taćija, Crnjca, Pešu i Šuljića, dok ih s klupe vodi mladi trener Marin Mandić, koji je zanat do prošle sezone učio u akademiji Split Tommyja. Inače, riječ je o studentskoj ekipi koja je ove godine ušla u 2. HMNL-jug.

Šibenčani ističu da će maksimalno ozbiljno shvatiti utakmicu kontra splitskih studenata. Ipak, očekivano je kako će uz udarne igrače prigodu dobiti i poneki junior.
- Samo pobjeda nas zanima u ovom dvoboju, igramo protiv vrlo dobre drugoligaške momčadi, a na nama je da odigramo maksimalno bez ikakvog podcjenjivanja jer ulazak u finale kupa je imperativ te želimo u pobjedničkom raspoloženju dočekati Split Tommy - kazao je Ante Mijat, kapetan Crnice.

Na taj način je kapetan šibenskog prvoligaša već najavio futsal poslasticu koja šibensku publiku očekuje u subotu u 19 sati kada na Baldekinu gostuje Split Tommy. U drugom polufinalnom dvoboju Kupa Dalmacije, na splitskim Gripama sastaju se MNK Torcida i MNK Jezera.

20. travanj 2024 02:47