StoryEditorOCM
Mali nogometFutsal poslastica

Prvoligaška premijera Crnice pred šibenskom publikom - feštu im dolazi uveličati bivši prvak Hrvatske

13. listopada 2017. - 10:50

Malonogometaši Crnice u subotu će imati prvoligašku premijeru na Baldekinu. Gost Šibenčanima je zagrebački Alumnus. Nakon sjajne predstave u Podsusedu protiv aktualnog prvaka Nacionala, šibenska publika u subotu u 19,30 sati imati će priliku uživati u prvoligaškom futsalu protiv protivnika koji u hrvatskim okvirima uživa izniman respekt.

Radi se o klubu koje je 2014. godine bio prvak Hrvatske i samim time ušao u krug najvećih hrvatskih klubova. Na otvaranju sezone Alumnus je gostovao u Labinu protiv Albone-Potpićan 98 i ostvario pomalo nestvarnu pobjedu 10:0. Deset golova zaista nije laku postići protiv nikoga pa tako ni protiv jednog prvoligaša ma koliko on imao problema.

Trener Crnice Robertino Jelovčić u dvoboju protiv Alumnusa može računati na sve igrače koji su bili dio povijesnog prvoligaškog boda u prvom kolu, a na klupi će se naći i nekolicina darovitih juniora. 



U prvom kolu protiv Nacionala novopečeni kapetan kluba Ante Mijat sjajno je predvodio svoju momčad u liderskoj ulozi. Iako nije bio strijelac, asistirao je Marinku Šamiji za prvo vodstvo Crničana na utakmici (5:6).

U najavi utakmice s Alumnusom kapetan Šibenčana je bio jasan: "Sjajan prvoligaški debi želimo na najbolji mogući način potvrditi u utakmici protiv Alumnusa. Jednostavno, želimo ostvariti pobjedu i pred našim gledateljima prikazati se u pravom svijetlu, što borbenije i što kvalitetnije.  Pozivam šibensku publiku da nam kao i do sada pruže podršku koja nam je prijeko potrebna- rekao je igrač Crnice.

MNK "Crnica" će u dvoboju protiv Zagrepčana nastupiti u sljedećem sastavu: Robert Mišković, Filip Radaj, Mario Žumberac, Ivan Škugor, Nikola Pavić, Ante Mijat, Dragan Vuković, Stjepan Perišić, Marinko Šamija, Antonio Parić, Josip Radić, Tonći Ljubić, Vicenzo Ćaleta-Car i Filip Bura.

23. travanj 2024 08:32