Smiješna utakmica Vinkovčani napravili lakrdiju- u Šibenik došli sa samo petoricom: Crnica ostvarila najveću pobjedu u povijesti

Smiješna utakmica

Malonogometaši Crnice ostvarili su i treću pobjedu u trećoj utakmica kvalifikacija za popunu 1.HMNL. Šibenčani su u predzadnjem kolu kvalifikacija za ulazak u elitni rang hrvatskog futsala dočekali momčad Vinkovaca i uvjerljivim rezultatom slavili – 19:2. Ključnu utakmicu za plasman u prvu ligu Crnica će igrati 10. lipnja u Krapini s Jesenjem.

- Malobrojna publika kao da je znala što će se dogoditi i zaista im treba odati priznanje što su imali volje i motiva gledati nešto negledljivo. Naime, Vinkovci su u Šibenik došli bez zamjene, s pet igrača, a da stvar bude još smješnija u drugoj minuti jedan igrač im se i ozlijedio. Crnica je igrala lagano, rekli bismo veteranski čisto da privede kraju ovu lakrdiju i na kraju u svom naumu ispala je vrlo profesionalna i ozbiljna – objavili su iz Crnice na svojim službenim stranicama.

Trener Jelovčić je dao priliku svim igračima, a svi oni imali su priliku vrlo lako se naći u prilici i nešto od toga i zabiti. U ovom svemu ostat će zapisano da je Crnica ostvarila najveću pobjedu u svojoj povijesti.

MNK CRNICA - MNK VINKOVCI - 19:2 (11:0)
Suci: Ivan Mujan (Split) i Marijo Rajčić (Split)
Treći sudac: Miloslav Šimac (Split)
Delegat: Branko Kurtaj (Šibenik)
Strijelci: 1:0 Šamija, 2:0 Pavić, 3:0 Mijat, 4:0 Vukičević, 5:0 Radman, 6:0 Radman, 7:0 Jurković, 8:0 Radman, 9:0 Perišić, 10:0 Pavić, 11:0 Jurjević, 12:0 Šamija, 13:0 Pavić, 14:0 Šamija, 14:1 Pintarić, 15:1 Perišić, 16:1 Vukičević, 17:1 Radman, 17:2 Pintarić, 18:2 Jurković, 19:2 Žumberac
MNK Crnica: Mišković, Mihaljević, Radaj, Vukičević. Žumberac, Radman, Jurjević, Pavić, Mijat, Perišić, Šamija, Jurković; Trener: Robertino Jelovčić.
MNK Vinkovci: Jelinić, Jančić, Mijatović, Pintarić, Ljajić; Predstavnik kluba: Tomislav Japundžić.

Naslovnica Mali nogomet