StoryEditorOCM
Mali nogometŠibenčani vide prvu ligu

Krvavo zarađena pobjeda u Pločama - Crnica pobjegla prvim pratiteljima četiri boda

9. travnja 2017. - 12:46

U jednoj od najvažnijih utakmica proteklih godina, u dvorani koja na prste jedne ruke zadnjih godina pamti poraze svoga Porto Tolera, Crnica se postavila vrlo hrabro i ostvarila pobjedu (5:2) protiv direktnog konkurenta za prvo mjesto.

Brojke trenutno izgledaju prekrasno za Crnicu, četiri boda prednosti nad Pločanima tri kola prije kraja prvenstva, ali oni koji su bili u Pločama svjedoci su kako je pobjeda zarađena vrlo krvavo.

Čak dva puta Crnica je gubila i vraćala se, a onog trenutka kad je preuzela vodstvo tad više nije dozvolila domaćinu za se približi. Svi igrači u ovoj utakmici uz trenera bili su impresivni, ali posebno valja pohvaliti Mirka Jurjevića koji je zasigurno odigrao najbolju utakmicu u dresu Crnice. Kao i u proteklim utakmicama Radman i Šamija i u ovoj bili su raspoloženi i svojim pogocima gurali momčad prema naprijed.

Dugo u noć potrajalo će slavlje nakon super važne pobjede a igrači i trener su to i zaslužili. Od sljedećeg tjedna slijedi priprema za sljedeću važnu utakmicu protiv Hajduka na Baldekinu. Utakmica je na rasporedu za dva tjedna s obzirom da je sljedeći vikend Uskrs. Pobjeda u tom dvoboju je velika želja i dovela bi Crnicu na milimetar do naslova prvaka II.HMNL-jug. U tom susretu Crnica će biti lišena usluga Marija Žumberca koji ima tri javne opomene.



MNK PORTO TOLERO - MNK CRNICA - 2:5 (1:1)

Suci: Andrej Topić (Solin) i Vedran Babić (Split)
Treći sudac: Stipe Divić (Imotski)
Delegat: Miro Dugeč (Solin)

PORTO TOLERO: Marijo Batinović, Zlatko Kušurin, Matej Marević, Žarko Visković, Sandro Rebac, Ivan Arar, Matko Krilić, Josip Pear, Josip Stjepanović, Zvonimir Barbir, Tomislav Domić, Dejan Rašić, trener: Boris Malić
CRNICA: Robert Mišković, Josip Vukičević, Mario Žumberac, Josip Bačelić, Dragan Radman, Mirko Jurjević, Nikola Pavić, Ante Mijat, Stjepan Perišić, Marinko Šamija, Vinko Jurković, Marko Peran, Marko Mihaljević, Filip Radaj, trener: Robertino Jelovčić

STRIJELCI: 1:0 Pear (8′), 1:1 Jurjević (10′), 2:1 Arar (26′), 2:2 Šamija (30′), 2:3 Šamija (31′), 2:4 Radman (38′), 2:5 Radman (40′)
 

19. travanj 2024 02:20