Crnici nova tri boda Pavić s četiri gola srušio Genius

Crnici nova tri boda

U vrlo kvalitetnoj i sadržajnoj utakmici Crnica je pobijedila na Baldekinu splitski Genius rezultatom 6:4. Fantastična Crnica u prvih 55 sekundi postigla je dva expresna zgoditka preko Pavića, a potom i Perišića i sve je mirisalo da će to biti jednostavna i rutinska pobjeda. Međutim, Genius nije razmišljao na taj način nego je vrlo brzo odgovorio preko Mihovilovića i smanjio prednost na 2:1. Minutu prije kraja vratar Crnice Mihaljević napravio je penal koji je bio i više nego očigledan te su momčadi otišle na odmor s rezultatim 2:2. U drugom poluvremenu Crnica je ušla s namjerom da što prije zabije i upravo tako je bilo već u 22.minuti kada je Pavić s 12 metara probio nemoćnog Rogića. Nakon toga Pavić, Šamija i ponovno Pavić uništili su sve nade gostiju u pozitivan rezultat. U zadnjim minutama Genius je samo ublažio poraz na 6:4.

MNK CRNICA - MNK GENIUS - 6:4 (2:2)

Suci: Vedran Babić (Split) i Mario Pavela (Čaporice)
Delegat: Branko Kurtaj (Šibenik)

MNK CRNICA: Mihaljević, Žumberac, Pavić, Perišić, Šamija, A. Vukičević, J. Vukičević, Bačelić, Jurjević, Mijat, Vuković, Jutković;
Trener: Robertino Jelovčić.

MNK GENIUSA: Rogić, Đikić, Juras, Vučemilovič-Grgić, Duvljak,Caktaš, Pulić,Mihovilović, Ljiljanović, Roso;
Trener: Boženko Špar.

Strijelci: 1:0 Pavić, 2:0 Perišić, 2:1 Mihovilović, 2:2 Mihaljević, 3:2 Pavić, 4:2 Pavić, 5:2 Šamija, 6:2 Pavić, 6:3, Dikić, 6:4 Đikić.
 

Naslovnica Mali nogomet

Najčitanije