StoryEditorOCM
Mali nogometCrnica okončala mercato

Dovođenjem Josipa Bačelića zaključen prijelazni rok

23. siječnja 2017. - 10:12

Josip Bačelić, iskusni 32-godišnji ljevak novo je pojačanje u redovima Crnice. Radi se o igraču velikoga futsal znanja, koji je po vokaciji obrambeni igrač, ali sklon napadačkim zadacima. Većinu svoje futsal karijere proveo je u šibenskom Starom Gradu gdje je godinama bio stožerni igrač.

- Gledajući njegove kvalitete i igre koje je pružao na vrhuncu svoje moći uvjereni smo da je u futsalu mogao i više napraviti, ali na pozive mnogih klubova u regiji nije reagirao i ostajao bi vjeran svom Starom Gradu. Uz Stari Grad nastupao je za Grebašticu i Hrvatski dragovoljac. Javnost ga pamti kao osvajača mnogih turnira u županiji, a na Torcida kupu godinama je predstavljao neizostavnu kariku u momčadi Ražina. Već neko vrijeme Bačelić je u trenažnom procesu i kroz dvadesetak dana kad dođe u optimalnu formu sigurno će biti od koristi za momčad Crnice. Kad uzmemo u obzir da se radi o ljevaku onda je jasno da će itekako koristiti u rotaciji tijekom igre- kazali su u šibenskom drugoligašu

Dovođenjem Josipa Bačelića u Crnici je zatvoren prijelazni rok.
- Želja je bila da na početku priprema Crnica ima kompletiran igrački kadar s kojim će krenuti snažno na proljeće. Cilj je više puta ponavljan i vrlo jasan - osvajanje titule i ulazak u prvu ligu. Dolaskom Mirka Jurjevića, Stjepana Perišića i Nikole Pavića te na koncu i Josipa Bačelića fenomenalno je osnažen igrački kadar, a očekuje se i doprinos Josipa Vukičevića koji uredno trenira nakon devet mjeseci i sigurno će na proljeće trener Boro Matan moći računati na njega. Odlazak Coste, Ljubića i Bure bezbolno je nadoknađen i Crnica će na proljeće biti mnogo jača momčad- vele u Crnici. 

U klubu ne dvoje da će se domaći kadar u kojem prednjače kapetan Radman, Vuković, Žumberac, Mijat, Jurković... na pravi način  stopiti se  s pojačanjima i da će Crnica na proljeće izgledati vrlo harmonično.

- Posebno trebamo spomenuti vratara Miškovića od kojeg očekujemo pravu formu onakvu kakvu  pružao u finišu jesenskog dijela i Marinka Šamiju za kojeg smo sigurni da će na proljeće pokazati sav raskoš svog talenta. Po prvim treninzima vidi se strašan motiv kod svih igrača i zasigurno je to dobar znak kao uvod u ono što nas čeka. Pripreme su u punom jeku i trajat će više od mjesec dana. Za vrijeme priprema momčad će odigrati najmanje tri prijateljske utakmice koje će poslužiti kao prava priprema za utakmicu prvog proljetnog kola koja Crnicu čeka u Kninu protiv Kijeva- ističu u ambicioznom futsal klubu iz Šibenika.

U narednom tjednu šibenske malonogometaše čeka naporan ritam treninga, a na treninzima neće biti trenera Bore Matana i Stjepana Perišića. Trener Matan koji je ujedno i izbornik BiH sa svojom reprezentacijom sudjeluje na turniru u Poljskoj, dok je Stjepan Perišić pozvan u reprezentaciju Hrvatske na okupljanje u Zadar gdje će izabranici Mate Stankovića odigrati dvije utakmice protiv Italije. U odsutstvu Bore Matana treninge će voditi njegov pomoćnik Andrija Bakula.
 

23. travanj 2024 10:25