StoryEditorOCM
Mali nogometTragedija na vodičkom turniru veterana

Malonogometaš star 58 godina preminuo na klupi za rezervne igrače

Piše Izvor: InfoVodice
31. prosinca 2016. - 20:13

Tragedija je u petak navečer potresla Vodice. Tijekom utakmice veterana na tradicionalnom 14. turniru generacija, dok je bio na klupi za rezerve, preminuo je 58- godišnji Dragan Ergić iz Vodica. Kako navodi portal InfoVodice, nesretnom Ergiću je pozlilo i nakon toga se srušio na pod, a okupljeni su ga pokušali reanimirati. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć te su liječnici nastavili s oživljavanjem, no Ergić više nije davao znakove života.
Inače,  u prvom poluvremenu utakmice veteranskog turnira, Ergić je odigrao 12 minuta za momčad "Veterana". Tada je od trenera zatražio da ga povuče iz igre zbog bolova u nožnom mišiću. Kad je počelo drugo poluvrijeme Dragan se odjednom srušio s klupe na pod.

– Uprava kluba obavještava sve sudionike i gledatelje da je ovogodišnje izdanje turnira prekinuto. Duboko potreseni tragičnim događajem, a uzimajući u obzir prirodu i bit ovog vodičkog natjecanja, smatramo kako trenutno bilo kakve daljnje aktivnosti u vidu nastavka turnira posve gube svoj smisao. Izražavamo svoje duboko suosjećanje sa obitelji Ergić, kao i sa svim bliskim osobana našeg preminulog, dragog prijatelja i kolege Dragana, navodi se u priopćenju MNK ‘Heroji 2007’.
Ekipa ‘Veterani’ za koju je nastupao preminuli Dragan Ergić, bila je najstarija na turniru i okupljala je igrače od 47 do 62 godine. Dragan Ergić, hrvatski je branitelj iz Domovinskog rata.

18. travanj 2024 21:25