Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Košarkazavršnica kupa

Trener Šibenke: Cibona je jedan od favorita cijelog turnira, pokušat ćemo utakmicu što duže držati ‘živom‘

Piše Dražen Žura
12. veljače 2020. - 08:27
Nikolina Vuković Stipaničev/HANZA MEDIA

U četvrtfinalu košarkaškog Kupa Krešimira Ćosića Šibenka danas igra protiv Cibone s početkom u 13 sati u Zadru.

Edi Dželalija, trener Šibenke: Kako smo već igrali ove utakmice i protiv Zadra i Cibone dosta se hrvatska košarkaška javnost apostrofira na naš klub, jer mi doista promoviramo i eksponiramo naše mlade igrače.

Dajemo im tu zasluženost da uz kvalitetan rad sudjeluju u trenažnom procesu prve momčadi. Uklopili smo ih koliko-toliko, planovi su postavljeni za dugoročno razdoblje. 

Dobro znamo što želimo i što hoćemo po pitanju tih brojnih naših mladih igrača.

Za razliku od naše prve utakmice s Cibonom kad smo olako shvatili prvo poluvrijeme i kad smo igrali bez našeg startnog playa Vladovića, moja je želja danas da pokažemo kompletno drugačiju sliku.

Želja mi je da igrači budu borbeniji, srčaniji da to bude jedna druga Šibenka. Nedavno smo protiv Zadra, 33. minute bili u egalu i cilj je imati jednako tako dobar pristup protiv Cibone i da pružimo kvalitetniji otpor. Pokušat ćemo što duže utakmicu držati “živom”. 

Isto tako moram kazati kako dobro znamo da Cibona ima kvalitetu i da su jedan od favorita cijelog turnira. Te momčadi iz ABA lige imaju širinu rostera za igrati tri utakmice u samo pet dana i moramo biti iznad svojeg uobičajenog prosjeka da bi se mogli nadati nečem višem.

#KUP KREšIMIR ĆOSIć#ŠIBENKA

Izdvojeno