StoryEditor
KošarkaBez poraza

Ragusa stiže po duzinu: sve osim uvjerljivog trijumfa na Gripama bilo veliko iznenađenje

Piše Frane Vulas
1. veljače 2020. - 15:28
Ante Baranić/Hanza media

Liderice prvenstva košarkašice Raguse nastavak pobjedničkog niza tražit će u nedjelju u Splitu kod "žutih" koje ove sezone stanuju u donjem dijelu ljestvice. Dubrovčanke su jedina neporažena ekipa lige, u 11 odigranih kola imaju maksimalan učinak – isto toliko pobjeda. Stoga bi razumljivo sve osim uvjerljivog trijumfa sastava trenera Braslava Turića na Gripama bilo veliko iznenađenje

Igračice Šibenika devetu pobjedu kojom bi se mogle uključiti u borbu za poziciju broj tri s prvakinjama Medveščakom tražit će na gostovanju kod FSV-a u Rijeci. Poput trijumfa Dubrovčanki na Gripama, očekuje se i slavlje Zadranki na gostovanju u Puli kod posljednje Brionke koja ove sezone još ne zna za pobjedu. Sve osim nokauta domaćih u Domu sportova "Mate Parlov" slovilo bi kao manje očekivani ishod, ali i onaj koji bi mogao zakomplicirati situaciju na dnu ljestvice.

Raspored 12. kola Prve lige košarkašica: subota FSV – Šibenik (16), Brionka Pula – Zadar (17), Medveščak – Trešnjevka 2009 (20); nedjelja Split – Ragusa (15.45), Zagreb – Plamen Požega (16.15).

Izdvojeno

15. kolovoz 2020 16:47