StoryEditor
Košarkaht premijer liga

Otkazan zadarski gradski derbi koji se trebao igrati u petak: pet igrača Sonik Puntamike završilo u samoizolaciji

Piše PSD.
22. listopada 2020. - 17:42
Šime Zelić

Nimalo lijepa vijest stigla je iz KK Sonik Puntamike. Naime, odgađa se utakmice 7. HT Premijer lige, Sonik Puntamika – Zadar (treba se igrati u petak 23. listopada). Ovo radi toga što im je pet igrača u samoizolaciju. Zadrani su se nedavno na utakmici sa Zabokom (19.listopada) susretali sa jednim igračem Zaboka, koji ima koronu i sada moraju u samoizolaciju.

Tako je „otpao“ gradski derbi, a novi termin odigravanja utakmica odredit će HKS u dogovoru sa klubovima, a o čemu će iz kluba blagovremeno obavijestiti javnost.

-Što je tu je iz ove kože se ne može, morali smo odgoditi gradski derbi. Poštujemo sve epidemiološke mjere, a bili smo u dobrom ritmu. Idemo dalje dečki nam trebaju zdravi, njih pet će biti u samoizolaciji do 31. listopada. Ostali igrači će normalno trenirati i raditi u SD Jazinama - kazao nam je kratko predsjednik KK Sonik Puntamike, Mirko Jošić.

Perinčić: Žao mi je zbog otkaza utakmice, no što se tu može

Nije samo pet igrača Sonik Puntamike u samoizolaciji nego je i glavni trener Zadra, Veljko Mršić. Do njegovog povratka momčad  će voditi njegov pomoćnik Ivan Perinčić. Ovaj odgođeni susret s Sonik Puntamikom  trebao je  voditi Perinčića u ulozi glavnog trenera Zadra i to  u kultnim Jazinama. Evo što je kazao:

- U cijeloj Europi i u cijelom svijetu ove godine je problematično to što „radi“ korona. Ako Sonik Puntamika ima problema onda utakmica treba biti otkazana zbog sigurnosti svih nas. Žao mi je što utakmice neće biti u petak, mislim da bi nam dobro došla pogotovo zbog našeg novog igrača da odigra jednu utakmicu prije Primorske. Što je tu je, glavu gore, mi ćemo nastaviti trenirati i pripremati se za sljedeću utakmicu, kazao nam je nakon što je saznao da je  otkazana utakmica Ivan Perinčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. prosinac 2020 05:51