StoryEditor
Košarkaženska košarka

Dalmatinski okršaji u Splitu i Zadru, dubrovačka Ragusa će pak u Gospinom polju želi nastaviti pobjednički niz

10. listopada 2020. - 15:51
Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Pobjednički niz koji traje još iz prošle, na njihovu žalost nedovršene sezone, košarkašice Raguse žele nastaviti danas u Gospinu polju protiv Pule u 2. kolu skupine Jug Premijer lige. Trijumf u derbiju sa Šibenikom u prvom kolu jasno je pokazao kako i ove sezone Dubrovkinje imaju ekipu sposobnu za najviše domete, a Pula danas također ne bi smjela biti nepremostiva prepreka.

S druge strane, jednako ambiciozna ekipa Šibenika mora se iskupiti za taj poraz od Raguse. Šibenčanke ove sezone žele „napasti” naslov prvakinja, stoga se od njih očekuje pobjeda protiv objektivno slabijeg Splita na Gripama. No, „žute” su rasterećene i ohrabrene glatkom pobjedom nad Zadrom, pa mogu zaprijetiti i Šibenčankama ako ove pomisle „lako ćemo”.

Debitantice u prvoligaškom društvu košarkašice KAŽL-a gostuju u Zadru, u dvoboju ekipa koje su u prvom kolu doživjele teške poraze. Tko će se prvi osladiti pobjedom?

Premijer ženska liga, 2. kolo (skupina Jug) - danas: Split – Šibenik (15.45), Ragusa – Pula Moviter (16);  sutra: Zadar – KAŽL (19).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 18:42