StoryEditorOCM
KošarkaSkupština GKK Šibenika

Bez većih iznenađenja: Bashar Egemen novi predsjednik "narančastih"; Evo tko je još ušao u upravu kluba

7. lipnja 2018. - 15:40

Skupština Građanskog košarkaškog kluba Šibenika protekla je bez većih iznenađenja i disonantnih tonova. Kako je bilo i očekivano, novi predsjednik "građana" je Bashar Egemen.

Predstavnik turske Dogus Grupe, najvećeg sponzora GKK Šibenika, tako je skinuo prefiks vršitelja dužnosti predsjednika kluba koji je nosio od kolovoza prošle godine.

Njegova desna ruka, odnosno dopredsjednik, bit će Vladimir Kravar, također zaposlenik turske komapnije, koji će ujedno biti zadužen za klupske financije.

U Upravni odbor kluba izabrani su Joško Šupe, gradski vijećnik SDP-a, inače pomoćnik ravnatelja Lučke uprave Šibenik, zatim knjigovođa Denis Vlahov, bivši košarkaš Marko Sandrić, poznat i kao suprug naše košarkaške reprezentativke Antonije Sandrić ex Mišura, Damir Grandeš, dosadašnji tajnik kluba i Cem Ecevit, još jedan zaposlenik Dogus Grupe.

Kako je kazao Bashar Egemen, orjentacija kluba u novoj sezoni također će biti na razvoju mladih igrača. I rezultatski ciljevi će biti vrlo slični lanjskima. Dakle, primarni cilj je ostanak u ligi te plasman u play off.

Što se budžeta tiče, i on će biti na prošlosezonskim razinama, točnije iznosit će oko 2,5 milijuna kuna.

Za kraj, spomenimo kako je Josip Klisović, koji se spominjao kao mogući kandidat za predsjednika kluba, odustao od kandidature, nakon što je u razgovoru s ljudima iz Dogus Grupe čuo kako Bashar Egemen definitivno ima želje i volje preuzeti čelnu poziciju "narančastih".

Na koncu, Egemen je džentlemenski predložio da Klisović bude njegov osobni savjetnik, što je ovaj i prihvatio.

26. travanj 2024 14:28