StoryEditorOCM
Košarka"Narančasti" dobili pojačanje

Tomislav Gabrić novi je igrač GKK Šibenika

7. veljače 2018. - 18:34

Drnišanin Tomislav Gabrić (22), 204 centimetra visoki košarkaš novi je član GKK Šibenika. Gabrić je s "narančastima" potpisao ugovor do kraja sezone s opcijom produljenja.

Inače, Gabrić je već više od mjesec dana trenirao s momčadi trenera Vladimira Anzulovića, no potpisa nije bilo zbog toga što klub nije bio podmirio sve obveze prema igračima iz prošle sezone. Kako doznajemo, radilo se o jednoj plaći Ivanu Siriščeviću i dvjema plaćama prema Roku Badžimu, pa Hrvatski košarkaški savez nije dopuštao registraciju.

Ipak, "administrativni" problemi su riješeni, pa će Gabrić do kraja sezone braniti boje "građana". Debi u narančastom dresu trebao bi imati već u subotu protiv Jazina na Baldekinu.

Trener Anzulović će Gabrićem "puniti" pozicije "tri" i "četiri", budući da se Drnišanin najbolje osjeća na mjestima krila i krilnog centra.

Gabrić je prve košarkaškle korake napravio u DOŠK-u, potom je prešao u Školu košarke Dražen Petrović. Seniorsku karijeru počeo je u Jolly JBS-u, odakle prelazi u zagrebačku Cibonu. U karijeri je još igrao u Metalcu iz Valjeva, Rumunjskoj, Italiji i Latviji.

26. travanj 2024 21:50