StoryEditorOCM
KošarkaStiže Split

Svi na Baldekin: Požurite po svoju ulaznicu, broj karata je ograničen!

23. listopada 2017. - 13:08

Iz GKK Šibenika izvijestili su kako su već u ponedjeljak puštene u prodaju ulaznice za košarkašku utakmicu između Šibenika i Splita koja je na rasporedu u petak u 18 sati na Baldekinu. Iz kluba upozoravaju kako je broj ulaznica za tu utakmicu ograničen, pa pozivaju sve zainteresirane da požure po svoj "papirić" koji će im omogućiti da uživo prisustvuju dalmatinskom košarkaškom derbiju.

- Cijena ulaznice je 20 kuna, a prodaju se u caffe barovima "Baldekin" i "Ma- Lu"- izvijestio je Milan Živković, iz Službe za medije GKK Šibenika.

Nema dvojbe da će Baldekin u peta biti pun, bez obzira na činjenicu što sraz "narančastih" i "žutih" izravno prenosi Arenasport. Naime, Šibenčani na vrhu tablice i s tri uvodne pobjede dočekuju favorizirane Splićane, koji su pak u dosadašnjem dijelu sezone uvjerljiv poraz od Cibone i isto tako uvjerljivu pobjedu nad Hermes Analiticom. Međutim, Splićani su zasigurno najatraktivniji protivnik "građana" u tekućoj sezoni:

- Mi se ne možemo stavljati s njima u istu rečenicu. Split se strašno pojačao. Stigli su im Scott, koga se svi sjećamo iz Jollyja, Marčinković… Tu su i moj Širko, s kojim sam proveo njegove prve dvije seniorske sezone, a koji mi je lani dobro zapaprio na Gripama, pa Filipović, Kalajžić… Zanima me kako ćemo reagirati u drugoj utakmici na Baldekinu. Kako ćemo se nositi s njihovim iskusnim igračima. Nadam se lijepoj predstavi, pravoj dalmatinskoj košarkaškoj fešti na punom Baldekinu – kazao je Vladimir Anzulović, trener košarkaša Šibenika.

19. travanj 2024 21:22