StoryEditorOCM
KošarkaPREDSTAVLJENI VITALI I BUNDOVIĆ

Egemen: Privodimo kraju slaganje rostera, tražimo još jedno pojačanje

25. kolovoza 2017. - 23:23

Baldekin je danas predstavio dvojicu ovoljetnih pojačanja – Tonija Vitalija i Filipa Bundovića. Pred novinarima su se osim spomenutih košarkaša pojavili i v.d. predsjednika GKK Šibenik Bashar Egemen te sportski direktor Filip Vukičević.

Nekadašnji član Cedevite, Estudiantesa i Zrinjskog Filip Bundović na Baldekin je stigao danas.

- Znam da imamo odličnog trenera i mladu momčad. To znači da imamo veliki prostor za napredak. Nadam se da ćemo ga i iskoristiti. Mene, pak, posebno veseli što ću zaigrati pred jednim od najboljih navijača u Hrvatskoj – rekao je Bundović.

Vitali s momčadi trenira već nekoliko dana. Riječ je o Trogiraninu, koji je dres Zagreba zamijenio onim šibenskim.

- Pri odabiru nove destinacije u mojoj karijeri bilo mi je iznimno bitno da me jednako žele i klub, i trener. Znam da je ove sezone cilj ostanak, ali Šibenik može i mora više od toga. U to sam još sigurniji sada, kad sam odradio nekoliko treninga i vidio koliko ima potencijala u ovoj momčadi. Vjerujem da uz podršku navijača možemo napraviti više nego oni od nas očekuju – istaknuo je Vitali.

Mnogi se slažu da je novi sportski direktor Filip Vukičević obavio dobar posao dovođenjem dvojice krilnih centara.

- Angažirali smo karakterne momke, koji su dokazana vrijednost u našoj ligi. Bitno je da od njih i naši mladi mogu učiti – kazao je Vukičević.

Egemen je poručio da su dovođenjem Bundovića priveli kraju slaganje rostera za iduću sezonu. Ostala je, međutim, mogućnost dovođenja još jednog igrača, s obzirom da trener Vladimir Anzulović na raspolaganju ima samo devet košarkaš.

- Tražimo desetog igrača, koji će se pridružiti Radovčiću, Šariću, Panduriću, Bašiću, Nakiću, Gulinu, Paiću, Vitaliju i Bundoviću. Ako ne uspijemo pronaći košarkaša u okviru naših financijskih mogućnosti, morat ćemo posegnuti za nekim od naših mladića. Nadam se dobroj sezoni, dobrim utakmicama i atmosferi na Baldekinu – poručio je Bashar Egemen. 

19. travanj 2024 12:07