StoryEditorOCM
KošarkaVukičević misli na budućnost

Dobar potez novog sportskog direktora GKK Šibenika: Na Baldekin stigli Pleadin iz DOŠK-a te braća Ivišić iz Viteza

Piše Šibenski.hr
11. kolovoza 2017. - 13:30

Novi sportski direktor GKK Šibenika Filip Vukičević doveo je u klub tri mlada, iznimno nadarena igrača. Iz drniškog DOŠK-a stiže Juraj Pleadin, a iz Viteza braća Tomislav i Zvonimir Ivišić.

- Blizanci Tomislav i Zvonimir Ivišić, te Juraj Pleadin stižu u narančasto jato. Ivišići stižu iz Viteza (BiH), dok Pleadin dolazi iz DOŠK-a. Sva trojica već nekoliko godina odlaze na sve značajnije turnire u zemlji i inozemstvu s ekipom Škole košarke Dražen Petrović. Roditelji su imali upite bogatih europskih klubova, kao i brojne ponude iz Hrvatske, no ipak prevagnuo je dobar rad u Školi košarke Dražen Petrović i mlađim kategorijama kluba sa Baldekina – objavio je GKK Šibenik na svojim službenim Facebook stranicama.

Tomislav Ivišić visok je 204 cm, Zvonimir Ivišić se rastegnuo na 202 cm , dok je Juraj Pleadin play visok 188 cm. Svi su rođeni 2003. godine i već sljedeći tjedan odlaze na pripreme reprezentacije Hrvatske u Daruvar.

- Postoje upiti za još nekoliko mladih igrača koji bi htjeli doći u Šibenik, no vidjeti ćemo još što s time. Što se tiče seniorskog pogona, u završnim smo pregovorima s nekoliko iskusnih prvoligaških igrača i nadam se da ćemo to ubrzo riješiti - izjavio je Filip Vukičević.

24. travanj 2024 00:42