DOBRE VIBRACIJE UOČI UTAKMICE SEZONE "Građani" spremni za "vukove", stiže i Dario Šarić!?

DOBRE VIBRACIJE UOČI UTAKMICE SEZONE

Dobre vibracije ćute se na svakom kantunu Baldekina prije popodnevnog velikog dvoboja Šibenika i Cibone. Atmosferu među „građanima“ dodatno je podigla jučerašnja pobjeda Zadra nad Cedevitom, zahvaljujući kojoj Šibenik nakon zadnjeg kola ne može biti plasiran slabije od 4. mjesta. A to momčadi Vladimira Anzulovića, u svakom slučaju, donosi prednost domaćeg parketa.

No, Zula se prije „utakmice sezone“ ne zamara kalkulacijama u stilu što bi bilo, kad bi bilo. U mislima su samo „vukovi“. I pobjeda.

- Kompletni smo. Nedostaje nam samo Paić. Dobro smo trenirali, pripremali se kao i za svaku drugu utakmicu. No, nećemo se, da tako kažem, praviti blesavi. Znamo što pobjeda nosi. Znaju, uostalom, i cibonaši što njima donosi. Vjerujem da će oni na parket izaći maksimalno motivirani, ali ako bude koncentrirani, ako budemo igrali našu igru, pobjeda će biti blizu – govori trener GKK Šibenik.

A kad Anzulović kaže da su kompletni ili gotovo kompletni, to znači da su u dobrom stanju leđa Turčina Izzeta Turkyilmaza.

- Izzet je ovih dana normalno trenirao. Nadamo se da će njegova leđa izdržati ovu utakmicu. Trebat će nam njegov doprinos – ističe Vlado Anzulović.
Trener „narančastih“ otklonio je i dvojbu oko toga igra li Cibonin Amer Scottie Reynolds.

- Prema zadnjim informacijama, koje sam dobio, Reynolds stiže u Šibenik – tvrdi uvijek dobro informirani Anzulović.

No, s obzirom da su dosadašnja dva susreta (u prvenstvu i kupu) Šibenčanima najviše problema stvorili Luka Žorić i igrači iz drugog plana, poput Marića i Marinellija, prvotimci Šibenika su svjesni da „vukovima“ ne smiju ostavljati puno prostora.

- Znamo sve o njima. Iskusna su, ABA-ligaška momčad. Nema smisla nikog pojedinačno isticati. No, Zagrepčani moraju znati jedno – protiv nas na Baldekinu nitko nije favorit – rezolutno će Ive Ivanov, snažni šibenski krilni centar.
„Narančastima“ ni u ovoj utakmici neće faliti podrške Funcuta s tribina. A šibenski bi navijači mogli dobiti jedno NBA pojačanje. Naime, dolazak na Baldekin najavio je član Philadelphia Sixersa Dario Šarić!

Naslovnica Košarka

Najčitanije

POVRATAK KUĆI Za samo četiri godine košarkaš Šibenika Tomislav Gabrić prošao je niz europskih postaja, jedna od njih bila je i Valjevo: Moji Drnišani nisu mi zamjerili odlazak u Srbiju

Za samo četiri godine košarkaš Šibenika Tomislav Gabrić prošao je niz europskih postaja, jedna od njih bila je i Valjevo: Moji Drnišani nisu mi zamjerili odlazak u Srbiju
Vruća je želja šibenskih prijatelja košarke da Drnišani Tomislav Gabrić i kadet Juraj Pleadin budu Baldekinu ono...
Za samo četiri godine košarkaš Šibenika Tomislav Gabrić prošao je niz europskih postaja, jedna od njih bila je i Valjevo: Moji Drnišani nisu mi zamjerili odlazak u Srbiju