StoryEditorOCM
KošarkaJolly bez Amerikanca u Gorici

Penn još uvijek sjedi doma i čeka rođenje djeteta

20. siječnja 2017. - 14:37

Kalendarska godina za košarkaše Jolly JBS-a počela je porazom od Splita. Bio je to prvi poraz Šibenčana nakon devet uzastopnih pobjeda. A kada naučite pobjeđivati u nizu, poraz vam uvijek teško padne. Zato se igrači trenera Ivana Velića što prije žele vratiti na pobjednički kolosijek. Prva prigoda je u subotu u Gorici:

- Je, želimo se vratiti na pobjedničku stazu, ali bit će to izuzetno teško. Naime, Gorica više nije ona momčad iz prvog dijela sezone. Oni su potpuno promijenili krvnu sliku. Imaju novog trenera Džidića i dvojicu Amerikanaca Felixa i Mc Donalda, koji su skroz O.K. Igrači. Uz to, uvjeren sam da nas čekaju maksimalno napaljeni i da će se htjeti revanširati za težak poraz koji su doživjeli na Baldekinu u prvom kolu- kaže Velić.

Toliko o Gorici, red je nešto kazati i o Jollyu:
- Cilj nam je odigrati puno bolje nego sa Splitom i upisati dva boda- jasan je trener Šibenčana.

Za razliku od Gorice, Jolly će i u ovoj utakmici biti lišen usluga Amerikanca Brandona Penna kojeg su angažirali u zimskom prijelznom roku:
- On još nije doputovao u Šibenik. Ostao je u SAD-u uz zamolbu kako čeka rođenje djeteta. No, nećemo previše plakati za njim. Ionako smo ga uzeli da nam proširi rotaciju, a ne da bismo s njime dobili neku ekstra kvalitetu- zaključio je Velić.

Utakmica Gorica- Jolly JBS počinje u 18 sati.

25. travanj 2024 18:01