StoryEditorOCM
KošarkaFešta na Baldekinu

Šibenik domaćin završnice košarkaškog Kupa Hrvatske

12. siječnja 2017. - 16:10

Ono što se u kuloarima danima šuškalo, u četvrtak je dobilo i službenu potvrdu. Definitivno je odlučeno da će Šibenik biti domaćin završnog turnira košarkaškog Kupa Krešimira Ćosića.

- Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza je na svojoj 6. sjednici održanoj elektronskim putem, 12. siječnja 2017. godine jednoglasno donio Odluku kojom se Organizacija Završnog turnira Kupa RH za muške momčadi ‘Krešimir Ćosić’ 2017 dodjeljuje GKK Šibenik iz Šibenika i KK Jolly JBS iz Šibenika- priopćili su iz HKS-a

Završni turnir Kupa održat će se od 15. do 18. veljače 2017. godine u Šibeniku. Ove godine, po prvi put, na turniru će sudjelovati osam ekipa. Sudjelovanje su izborili, osim domaćina GKK Šibenika i Jolly JBS-a, još i Cedevita, Cibona, Zadar, Split, Zagreb i Kvarner.

Dakle, sredinom veljače na Baldekinu će se naći sve najbolje što hrvatska košarka može ponuditi u ovom trenutku. Uz nedvojbeno punu dvoranu u svakoj utakmici, bit će po prava košarkaška poslastica, ili doslovce radost loptanja pod obručima.

25. travanj 2024 02:31