StoryEditorOCM
KošarkaRoster "građana" ostaje isti

Grbac "ohladio" navijače i Zulu- sumnjam da ćemo se pojačavati

29. prosinca 2016. - 20:09

Pobjeda košarkaša GKK Šibenika nad aktualnim prvakom Hrvatske Cedevitom višestruko je vrijedno za atmosferu u taboru "narančastih". Igrači iskreno priznaju da bi im s dva uzastopna poraza bilo teško otići na zimsku pauzu. Još važnije je ono što je istaknuo Teo Petani, ponajbolji igrač "građana":
- Pobjedom nad Cedevitom razbili smo famu kako smo "mala" momčad- rekao je Petani. A ta priča potaknuta je činjenicom da je Šibenik izgubio tri "velike" utakmice- Zadar, Jolly i Cibona.
Petani je poslao i poruku navijačima Šibenika da ih na proljeće očekuju lijepe stvari. Za te lijepe stvari, smatraju neki, Šibeniku su potrebna igračka pojačanja. U kuloarima se najviše pričalo o mogućem angažmanu američkog razigravača Brandona Johnsona, člana sinjskog Alkara:
- Što se njega tiče, bilo je nekih upita, ali ništa konkretno. Vezano za moguće kadrovske promjene, one su uvijek moguće. No, ja sam vam kriva adresa za to pitanje- kazao je Vladimir Anzulović, trener GKK Šibenika.
Zato je prava adresa Ante Grbac, predsjednik GKK Šibenika:
- Čisto sumnjam da ćemo se pojačavati. Najvjerojatnije ćemo nastaviti s postojećim kadrom- poručio je prvi čovjek "narančastih".

25. travanj 2024 03:28