StoryEditorOCM
KošarkaPorazi u Rijeci i Zagrebu

Košarkašice Vodica neuspješne i u seniorskoj i u juniorskoj konkurenciji

Piše PSD.
5. prosinca 2016. - 20:35

Velik broj izostanaka, ali i neki odlasci iz kluba tijekom ljeta, uzroci su rezultatski ne baš uspješnog početka sezone za košarkašice Vodica. One su u seniorskoj konkurenciji, u A-2 ligi (jugozapad), upisale i drugi poraz. U Rijeci, na Kozali, nadmašio ih je domaći sastav FSV sa 64:55. Znatno iskusnije suparnice, iskoristile su "crnu rupu“ Vodičanki, u koju su upale nakon vodstva 25:18, i u narednih desetak minuta okrenule rezultat na svoju stranu. Cure Vodica će prvu seniorsku pobjedu ove sezone tražiti u nedjelju. U Čistoj Velikoj, gdje će igrati sve domaće utakmice, ugostit će drugi riječki sastav, prošlosezonskog prvoligaša Kvarnera. Početak je u 18 sati, što će označiti kraj cjelodnevnoga programa u dvorani. Prethodno, bit će odigrane četiri utakmice regionalne WABA lige za uzrast do 15 godina. Kadetkinje Vodica će se sastati s vršnjakinjama zagrebačke Trešnjevke (10.45) i Broda na Savi (16), a još sudjeluje i sastav Fenixa (Banja Luka).
Vodice sudjeluju i u regionalnoj ligi za uzrast do 17 godina. Na prvome turniru, u Zagrebu, nastupile su tek s dvije juniorke u sastavu, čak i bez prvoga trenera Bore Vukovića (vodio ih je Ante Roca), pa su doživjele poraze od Athlete Celja (72:61) i Maribora (65:55).
Košarkašice Šibenika su bile slobodne u 6. kolu A-1 lige. S dvije pobjede i tri poraza, devete su u poretku, a slijedi im gostovanje u Zadru.
B. JURAS
Preneseno iz Šibenskog lista od 10. studenog 2016. godine

24. travanj 2024 07:25