StoryEditorOCM
Domaći nogometŠibenski kutak

Danas na Poljudu repriza finala Kupa, ‘narančasti‘ u gotovo istom sastavu, samo da ozračje bude drugačije

Piše krešimir gulin
28. svibnja 2023. - 10:01

Nogometaši Šibenika turbulentnu sezonu obilježenu ispadanjem iz lige i porazom u finalu Kupa, završavaju gostovanjem kod Hajduka.

Dakle, Narančasti na Poljudu igraju za ponos i obraz.

- Psihološki jako teška utakmica, ako znamo što je iza nas. Fizički i emocionalno iscrpljeni, morat ćemo se koncentrirati i smoći snagu da dobro završimo sezonu koja je bila turbulentna za klub - kazao je Ivo Šupe, pomoćni trener Šibenika.

Očekuje se kako će na Poljudu trener Damir Čanadi dati prigodu igračima koji su manje igrali tijekom sezonu. Također, da će i juniori imati prilike osjetiti svjetla velike pozornice.

Međutim, prema informacijama sa Šubićevca u Splitu će istrčati gotovo isti sastav kao u finalu Kupa na Rujevici. Iznimka je tek ozlijeđeni Kolumbijac Mina umjesto kojeg će uskočiti njegov sunarodnjak Mesa.

Trebao je igrati talentirani stoper Viktor Damjanić, no on se razbolio i ispao iz kombinacija.

- Svi koji zaigraju trebali bi biti maksimalno motivirani i profesionalni, zbog kluba i navijača, ali i radi samih sebe - zaključio je Šupe.

Inače, utakmica na Poljudu vjerojatno će biti zadnja u narančastom dresu velikom broju nogometaša. Naime, na izlaznim vratima Šubićevca su Zoran Kvržić, Dejan Radonjić, Dario Čanađija, Juan Camilo Mesa, Josip Knežević, Josip Kvesić, Lovre Rogić, Amer Hiroš, Iker Pozo, Ivan Dolček, Marko Soldo, Nikola Đorić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:03