StoryEditorOCM
Domaći nogometkorak naprijed

Bivši hajdukovac ide u Koprivnicu, bit će pomoćnik Nizozemcu koji je zbog obiteljskih razloga odbio doći na Poljud

1. lipnja 2023. - 11:56

Ivan Radeljić, bivši nogometaš Hajduka, kasnije trener i funkcioner, nastavlja karijeru u - Slaven Belupu. Vraća se u Koprivnicu, jer tamo je za igračke karijere bio i kapetan momčadi, izuzetno cijenjen i poštovan u gradu Podravke.

Radeljić je minulo razdoblje bio u redovima Splita, "crvenih" iz Parka mladeži koji su izborili opstanak u četvrtom razredu našeg nogometa. Radeljić je bio i sportski direktor, a neko vrijeme i trener u turbulentnoj sezoni. Pomogao je koliko je god umio i znao da Split ovu sezonu proživi i opstane u svome rangu. A onda je stigao poziv iz Koprivnice, Slaven Belupo se sjetio svoje legende u preslagivanju struke.

- Treba ići dalje, to je poziv koji se ne odbija, značajan korak naprijed. Dolazim u Koprivnicu na funkciju pomoćnog trenera Nizozemcu Monizu koji je odabran za novog kormilara Slavena. A Splitu želim sve najbolje i da krenu naprijed  - potvrdio nam je Radeljić.

Podsjećamo da je u trenutku, prije nekoliko godina Ricardo Moniz bio na korak da preuzme Hajduk, ali se to nije dogodilo jer je u proljeće 2015. prekinuo dogovor s "bijelima" zbog obiteljske situacije. Kasnije je preuzeo Notts County u Engleskoj. Sad će hrvatska javnost upoznati Moniza kao trenera Slaven Belupa u eri nakon Zorana Zekića. A njemu uz bok naći će se bivši hajdukovac i splitovac Radeljić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:38