StoryEditorOCM
Split‘HTJELA SAM GA ZAGRLITI‘

Stanodavka Filipa Zavadlava: Duša me boli, braći je bio ćaća i mater. Platio mi je stanarinu, a nije imao što jesti! Na stolu sam našla dvije poruke 

15. siječnja 2020. - 12:44
Marcela Sunara, stanodavka Filipa Zavadlava, kaže da joj je bio odličan podstanar Marcela Sunara, Privatni Album, Hanza Media

Duša me boli zbog svega. Bio je i mater i ćaća svojoj braći. Mlađem bratu pod hitno treba pomoći, barem njemu kad već Filipu nisu pomogli. Tragedija će biti ako mu se nakon svega ovoga ne pomogne. Sad barem svi sve znaju.

Govori nam tako Marcela Sunara, vlasnica stana u Varošu gdje je kao podstanar živio 25-godišnji Filip Zavadlav, mladić koji je u subotu, usred bijela dana ubio trojicu mladića.  

- U 2018. godini zvala me jedna časna sestra i raspitivala se bismo li iznajmili sobu jednome momku. Bio je to Filip. Nisam ga poznala otprije, bilo mi je poznato samo da je iz problematične obitelji od koje se želi maknuti. Kada sam se čula s časnom, on je još bio na brodu i mi smo ga čekali i čuvali sobu za njega jer ga je ona preporučila.

Cijelu prošlu godinu živio...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 01:36