StoryEditor
Splitsvaka čast!

I u Banovini ima ljudi koji bi za nas krv dali, a njihova djelatnica Beba Keran je pobjednica: žena je dala krv čak 75 puta, više i od muških kolega

Piše MATEA ROGLIĆ
23. listopada 2020. - 15:51
Beba Keram i Nikola AleksićGRAD SPLIT

U današnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi koju je u atriju Gradske uprave organizirao Klub “Dobrovoljnih darivatelja krvi“ (DDK) samouprave i uprave prikupljeno je 43 doze ove dragocjene tekućine. Četverosatnoj akciji održanoj odazvalo  se ukupno pedeset tri darivatelja, ali je krv moglo dati samo njih četrdeset troje – izjavila je Sanja Bakašun, voditeljica Pododsjeka za odnose s javnošću.

Akcija se odvijala sukladno važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH zbog kojih je  izostala ovogodišnja prigodna svečanost dodjele nagrada za jubilarne darivatelje krvi.

image
Akcija darivanja krvi u Banovini
GRAD SPLIT

Tijekom današnje akcije u atriju Banovine uručene su tri nagrade jubilarnim darivateljima, od kojih su jedan bivši i jedan sadašnji zaposlenik Gradske uprave. Tako je za ukupno sto darivanja tekućine koja život znači nagradu dobio Nikola Horvat, Guido Piesevoli za 75, a Nikola Aleksić za 50 darivanja.

Osim njih zaposlenica Gradske uprave Beba Keran današnjim je darivanjem ostvarila ukupno 75 davanja krvi- zaključila je Bakašun.

image
Akcija darivanja krvi u Banovini
GRAD SPLIT
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. studeni 2020 18:24