StoryEditorOCM
SplitSVI U LORU!

Humanitarna predstava: Ecija Ojdanić i ‘Lions klub Split‘ organizirali akciju pomoći slijepim i slabovidnim osobama

Piše K.M.B.
1. lipnja 2023. - 12:03

“Lions klub Split” u suradnji s našom poznatom glumicom Ecijom Ojdanić i teatrom “Moruzgva” organizira novu humanitarnu akciju pomoći slijepim i slabovidnim osobama.

Sav prihod od hit predstave “Vla Vla Vlajland”, koja će se održati u četvrtak 1. lipnja u 21 sat u dvorani Lora bit će usmjeren upravo onima koji svijet što nas okružuje ne mogu vidjeti ni doživjeti u svojoj punoći. Prihod od prodaje karata, koje se mogu kupiti na stranicama “Eventim” - a te neposredno na dan održavanja po cijeni od 10 eura, usmjerit će se za potrebe Županijske udruge slijepih Split.

image

Gorana Roso, predsjednica ‘Lions kluba Split‘

Privatni album

- Mnogo je dobrih djela iz zaštite zdravlja, socijalne skrbi, zaštite kulturne baštine i drugih područja ostvareno aktivnostima članova Lions kluba Split na dobrobit uže i šire društvene zajednice.

Posebno smo orijentirani na podršku, pomoć, poboljšanje kvalitete živote i senzibiliziranje javnosti za potrebe slijepih i slabovidnih osoba - kazala nam je Gorana Roso, predsjednica LC-a Split.

Ova humanitarna akcija je samo jedna u dugom nizu te vas pozivaju da im se pridružite i zajedno budete dio ove lijepe priče, vele nam “lionsi”. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 02:24