StoryEditor
SplitPANDEMIJSKA BLAGAJNA

HDZ i Kerumov HGS ‘skrojili‘ gomilu brojki na 1102 stranice: prijedlog proračuna za 2021. uskoro pred splitsko-dalmatinskim županijskim vijećnicima

30. studenog 2020. - 13:24
Paun Paunović/Cropix

Pod predsjedavanjem Petroslava Sapunara u 15 sati trebala bi početi sjednica Županijske skupštine splitsko-dalmatinske koja se zbog epidemioloških mjera održava u velikoj dvorani splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Pred regionalnim vijećnicima je 41 točka dnevnog reda, među kojima bi najzanimljiviji trebao biti prijedlog županijskog proračuna za iduću godinu. Na 1102 stranice ispisane su sve brojke županijske blagajne koja je također pogođena panedmijom, kako na prihodovnoj, tako i na rashodnoj strani, pa će biti zanimljivo pratiti što su vladajući iz koalicije HDZ-HGS pripremili za nadolazeću godinu.

Zanimljivo će biti i tijekom točke o donošenju Programa u zdravstvu kada svi znamo koliko je Covid 19 poremetio zdravstveni sustav na području srednje Dalmacije, kao, nažalost, i resor socijalne skrbi na čelu s domovima za starije i nemoćne osobe.

Pred 51 županijskim vijećnikom bit će rasprava i o programima ulaganja Upravnog odjela za turizam i pomorstvo, te razvoja malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivrede, lovstva, projekata EU-a i ostalog gospodarskog razvitka županije za 2021. godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

07. ožujak 2021 12:32