StoryEditor
Županijadonijeli 4700 potpisa

Županijski HDZ s partnerima iz HSLS-a predao kandidacijske liste. Pauk: Zahvaljujem svima koji su mi dali potpis. Uvjeren sam da ću to opravdati

Piše Šibenski.hr
28. travnja 2021. - 15:31
Goran Pauk, Nediljko Dujić i Paško Rakić ispred Županijskog suda

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić i Goran Pauk, kandidat HDZ-a za župana Šibensko-kninske županije, predali su danas na Županijskom sudu u Šibeniku prikupljene potpise građana za kandidaturu Gorana Pauka za župana i Paška Rakića za njegova zamjenika te kandidacijsku listu HDZ-a i HSLS-a za Skupštinu Šibensko-kninske županije.

Hrvatska demokratska zajednica sa svojim partnerima snažno i stabilno priprema se za nadolazeće lokalne izbore, a potpora od preko 4700 prikupljenih potpisa pokazatelj je da smo na dobrom putu.

- Zahvaljujem svima koji su svojim potpisom na kandidacijsku listu podržali moju kandidaturu za župana Šibensko-kninske županije i dali mi svoje povjerenje. Uvjeren sam da ću, kao i svaki put do sada, to povjerenje opravdati i sa svojim timom ljudi nastaviti raditi na stabilnom i kontinuiranom razvoju ove naše prekrasne županije - kazao je  Pauk. 

- I ovaj put nudimo najkvalitetniji tim za predstojeće izbore. Očekujem da će birači to prepoznati i da će HDZ nakon 16. svibnja imati većinu u Županijskoj skupštini i župana -  poručio je, pak, Dujić.

10. lipanj 2021 18:53