StoryEditorOCM
ŽupanijaNOVO Osniva se "Klub prijatelja Krke'

Žiteljima županije članarina uz pedeset posto popusta

Piše Katarina RUDAN
22. prosinca 2016. - 15:45

Nacionalni park Krka obradovat će istinske zaljubljenike u prirodu mogućnošću učlanjenja u "Klub prijatelja Krke", izvijestili su iz te javne ustanove. Članstvo je dostupno svim posjetiteljima, domaćim i stranim, po cijeni od 200 kuna za odrasle i 90 kuna za djecu od sedam do osamnaest godina, koja će posjećivati Park u pratnji roditelja, a vrijedi godinu dana od dana kupnje.
-Svi naši prijatelji moći će neograničeno puta ući u NP Krka u tom razdoblju, osim u srpnju i kolovozu na Skradinski buk, kada je ulaznicu moguće iskoristiti samo jedan put. Uz iskaznicu Kluba prijatelja Krke na ulazu u Park potrebno je predočiti osobnu iskaznici ili drugu odgovarajuću ispravu, navodi rukovoditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Katia Župan. Dobra vijest za žitelje Šibensko-kninske županije je ta da ostvaruju popust prilikom učlanjenja u Klub u visini od 50 posto od iznosa članarine. Pošto osniva Klub, JU „NP Krka" više neće prodavati godišnje ulaznice za žitelje županije, a postojeće važe do njihova isteka.
– Članstvo u Klubu prilika je i povod da naši ljudi ali i stranci svoje slobodne trenutke provedete odmarajući se u zaštićenom području i da, upoznavajući prirodna i kulturno-povijesna bogatstva Nacionalnog parka Krka, svoj duh oplemene novim znanjima i iskustvima, uz spokoj koji daje priroda – kaže Župan.
U "Klub prijatelja Krke" može se učlaniti na svim recepcijama i ispostavama Javna ustanova "NP Krka" uz predočenje osobne iskaznice.
 

23. travanj 2024 13:50