StoryEditorOCM
ŽupanijaŠef Hrvatskih šuma

Žene koje na požarištu urlaju o nakazama su kći i žena bivšeg čelnika šibensko-kninskog HDZ-a

Piše Šibenski.hr
1. kolovoza 2024. - 09:22

Dosta pažnje jučer je izazvalo televizijsko javljanje s požarišta kod Skradina na kojem dvije žene žestoko kritiziraju gašenje požara. Reporterki RTL-a dvije žene su se vrlo glasno i ne birajući riječi požalile na to kako se gasi požar, na premalo vatrogasaca, ali i na ponašanje policije, piše Index.

"Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doli guši, sve je napravija za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! (...) Nakaze jedne", prilično je agresivno rekla mlađa žena koja potom okreće kameru na vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

"Prinosi, prinosi. Snimaj ga, snimaj i policajku onu, je*em mater", govori mlađa žena. Druga zatim nastavlja: "Oduzela je čoviku dozvolu i kaznu mu naplati jer je vatrogascima nosija marendu i vodu. Policija mu je naplatila kaznu."

Ponovo se uključuje mlađa žena i za policajku kaže: "Dabog da crkla, nakaza glupa". Starija žena još kaže: "Nitko, tri se cisterne vode jučer za cili dan nisu potrošile. Bilo na početku požara 4-5 kamiona vode, nitko, nitko. Netko će platit za ovu odštetu."

Pri kraju videa mlađa žena, najblaže rečeno, daje upute novinarki: "Sve da si prinila, sve! Jer ovome netko mora stati na kraj."

Sada smo saznali, nastavlja Index, tko su žene i tko je ćaća koji se "doli guši" i koji je "sve napravija za ovu državu". To je ni više ni manje nego HDZ-ov šef Hrvatskih šuma Nediljko Dujić. Kći i supruga, protagonistice videa koji se proširio Hrvatskom, su Ana i Neda Dujić.

U videu posebno ratoborna Ana zaposlena je u državnom HEP-u, već pet godina, kako jasno stoji na njenom LinkedIn profilu.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

 

17. rujan 2024 12:03