StoryEditor
Županijaspremni za izbore

Zekanović i Suverenisti o krizi u županiji: ‘Očito je došlo vrijeme kraja trgovačke koalicije Jelić, Petrina, SDSS, SDP, MOST i DP‘

Piše šibenski.hr
24. studenog 2021. - 18:37
Hrvoje ZekanovićNikša Stipaničev/Cropix

Na temu oštrog sukoba na relaciji šibensko- kninski župan Marko Jelić i predsjednik Županijske skupštine Stipe Petrina, oglasili su se i Suverenisti iz Šibensko-kninske županije:

- Iako nismo sigurni je li sve ovo još jedan igrokaz u režiji trgovačke koalicije Jelić, Petrina, SDSS, SDP, Most i DP ili su se koalicijski partneri stvarno svadili vezano uz raspodjelu sinekura u Šibensko-kninskoj županiji, Hrvatski suverenisti su spremni za izbore te ih priželjkuju.

Od početka je jasno da ova invalidna alternativa Paukovoj vladavini ima za cilj jedino raspodjelu plijena kroz čerupanje nekoliko desetaka županijskih ustanova. Bez obzira koliko je plijen bio velik, izgleda da su apetiti brojnih i šarolikih partnera još veći.

U iščekivanju novih izbora možemo se jedino nadati da bahatost i gramzivost „spasitelja“ Šibensko-kninske županije nije napravila veću štetu po našu županiju i njezine građane. U svakom slučaju mi smo spremni - kazao je saborski zastupnik Hrvoje Zekanović, u ime Hrvatsih suverenista Šibensko-kninske županije.

item - id = 1145756
related id = 0 -> 1145726
related id = 1 -> 1145723
24. studeni 2021 18:42