StoryEditorOCM
ŽupanijaTražite alternativu

Zbog humanitarne utrke Wings for Life World Run, u nedjelju zaobiđite Jadransku magistralu

4. svibnja 2017. - 18:14


U nedjelju, 7. svibnja od 13.00 do 18.00 sati državnom cestom D-8 od Zadra do Primoštena će se održati sportska utrka humanitarnog karaktera „Wings for Life World Run“ čiji je moto „Trčimo za one koji ne mogu“.

Cilj utrke je popularizacija Wings for life zaklade i skupljanje sredstava za daljnja istraživanja, te popularizacija samog sporta i senzibiliziranja javnosti za probleme ljudi s ozljedama leđne moždine.

Ovom prilikom po četvrti put cijeli će svijet trčati zajedno za one koji to ne mogu, a 100 % prikupljenih sredstava uložit će se u daljnji rad zaklade Wigs for Life.

S obzirom na to državna cesta D-8 će se na određenim dionicama koje se nalaze na području Šibensko-kninske županije povremeno zatvarati u vremenu od 14.30 do 18.00 sati te će se promet preusmjeravati na alternativne pravce prometovanja.

Iz šibenske policije stoga sve sudionike u prometu pozivaju da pri planiranju kretanja državnom cestom D-8 u navedenom vremenu odmah izaberu druge pravce kretanja. Ukoliko se ipak, za vrijeme održavanja utrke, nađu na državnoj cesti D-8 policija ih poziva da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, postupaju po znakovima koje će im davati ovlaštene službene osobe i da slušaju savjete redara organizatora utrke i na taj način utječu na sigurnost odvijanja ove humanitarne utrke.
 

20. travanj 2024 15:41