StoryEditorOCM
ŽupanijaPolicijsko izvješće

Završio u pritvoru zbog verbalnog i lakšeg tjelesnog napada na policajca

Piše Branimir Periša
16. rujna 2020. - 09:12
Varazdin, 120719. Pravosudna policija odvodi Smiljanu Srnec u pritvor nakon odrzanog rocista.Zeljko Hajdinjak/Cropix

U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog napada na službenu osobu. Osumnjičeni je lakše ozlijedio 26-godišnjeg policijskog službenika.
Osumnjičeni je 15. rujna oko 10,35 sati u Kadinoj Glavici, prilikom kontrole u prometu radi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, verbalno i tjelesno napao policijskog službenika sprječavajući ga u obavljanju službene radnje koja je u okviru njegovih ovlasti.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, privoden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a protiv njega će zbog počinjenih prekršaja u prometu biti podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je krađa.
U vremenu od 15. srpnja do 1. rujna u Tribunju je nepoznati počinitelj 74-godišnjaku, iz neosigurane nadstrešnice otuđio različiti alat vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

26. travanj 2024 10:09