StoryEditorOCM
Županijamilijunski projekt

Završeni radovi na kninskoj srednjoj školi: ‘U budućnosti planiramo izgradnju pravog sportskog centra‘

Piše Šibenski.hr
26. listopada 2022. - 09:48

Jučer su u Srednjoj školi Lovre Montija u Kninu potpisani su primopredajni zapisnici o završenim radovima na sanaciji krovišta i unutrašnje rasvjete u sportskoj dvorani.Ukupna vrijednost radova iznosi 3.335.306,33 kuna, a osim župana Šibensko-kninske županije Marka Jelića, i zamjenika župana Iris Ukić Kotarac i Ognjena Vukmirovića, primopredaji je nazočio ravnatelj škole Mirko Antunović, predstavnici investitora, nadzorni inženjeri te gradonačelnik Grada Knina Marijo Ćaćić.

- Ovaj projekt dugo je trajao, ali napokon je priveden kraju. U ovoj dvorani ima, naravno, još zahtjeva za ulaganjima, ali možemo reći da djeca koja gravitiraju ovom dijelu županije i građani koji se bave sportskim aktivnostima sada za to imaju normalne uvjete primjerene 21. stoljeću. Ukupna vrijednost radova je preko 3,3 milijuna kuna, a sljedeće što nas čeka je obnova parketa koji je stradao zbog prokišnjavanja- kazao je župan Jelić te zahvalio izvođačima i nadležnom županijskom upravnom odjelu na dobro odrađenom poslu.

Gradonačelnik Marijo Ćaćić istaknuo je kako je ova dvorana iznimno značajna za sve građane Grada Knina, posebno za djecu koja se bave sportom, a kojih je u Kninu puno.

- Cilj nam je našoj djeci omogućiti najkvalitetnije uvjete za bavljenje i postizanje vrhunskih sportskih rezultata, na koje smo inače jako, jako ponosni. Zahvaljujemo županiji na sjajnoj suradnji te vjerujemo kako će se ona nastaviti u budućnosti kroz izgradnju pravog sportskog centra koji planiramo ovdje u Kninu- kazao je Ćaćić.

 

 

 

24. travanj 2024 10:56