StoryEditorOCM
Županijaadventski kalendar

Zabava, edukacija, ali i nagrade: U NP-u ‘Krka‘ božićno vrijeme dobrih djela i darivanja odlučili preseliti online

Piše šibenski.hr
30. studenog 2021. - 12:50

Vrijeme došašća po mnogima je najljepše doba godine pa nije čudo da se svake godine sve ranije uvlači u naš kalendar. Do sada smo naučili da fizička udaljenost ne mora biti prepreka da se dobre priče nastave. Zato ćemo ovo božićno vrijeme dobrih djela i darivanja „preseliti“ online, kroz adventski kalendar na našim društvenim mrežama, uz zabavu i nezaobilaznu edukaciju, kako i priliči jednom nacionalnom parku, kažu u Nacionalnom parku 'Krka'.

- Danas se iza dvadeset četiri vratašca adventskog kalendara uglavnom kriju čokoladice, a Krkin adventski kalendar ovaj ćemo put „zasladiti“ pitanjima. U razdoblju od 1. do 24. prosinca na Facebook mrežnoj stranici NP „Krka“ otvarat ćemo pitanja, a najbržeg pratitelja koji točno odgovori na postavljeno pitanje i prigodno nagraditi. Pitanja su sastavili znatiželjni učenici 2. a razreda OŠ Tina Ujevića Šibenik, koji su se pobrinuli da kreativnih i maštovitih pitanja neće nedostajati.

Koje stablo u NP „Krka“ ima najmanje listove, koliko brzo pliva vidra i ima li šišmiš kralježnicu samo su neka od pitanja koja „muče“ naše drugaše, a na vama je da nas pratite na društvenim mrežama i testirate svoje znanje o Krki!- kazala je Katia Župan, glasnogovornica Javne ustanove Nacionalni park 'Krka'.

26. travanj 2024 08:31