StoryEditorOCM
Županijaveliko srce

Za samo šest dana prikupljen novac: teško bolesna mlada Vodičanka dobila aparat koji će joj uvelike olakšati život

Piše Šibenski.hr
12. siječnja 2024. - 09:34

Mještani Vodica i okolice još jednom su pokazali svoje veliko srce. Naime, za samo šest dana uspjeli su skupiti sredstva za kupnju neinvazivnog mehaničkog ventilatora koji će uvelike olakšati život maloj Vodičanki Elli Mrković.

Naime, Ella je rođena s teškom i neizlječivom Pompeovom bolesti. Osim toga, Ella se suočava s brojnim izazovima, uključujući oštećenje vida, probleme s disanjem, bolovima u kralježnicu i mnogim drugima.

- Jučer smo dostavili Elli i njenoj obitelji medicinski aparat koji je nabavljen kroz humanitarnu akciju "Ella, dišemo s tobom". Aparat i prsluk su financirani sredstvima humanitarne akcije, dok je Crveni križ Vodice iz svojih redovnih sredstava osigurao torbu za prijenos.

Od srca zahvaljujemo svima koji su podržali akciju i na taj način omogućili nabavku medicinskog uređaja- kazali su iz Crvenog križa Vodice

Kako su kazali u vodičkom Crvenom križu, Ella je od srca zahvalila svima, ali posebna zahvala i pozdravi su upućeni njenim prijateljima iz 6.a razreda Osnovne škole Vodice.

- Elli i njenoj obitelji u daljnjem životu želimo puno zdravlja, snage, da ostanu jaki i uporni kao i do sad. A mi se nadamo da ćemo u posjete dolaziti samo na kavu i razgovor o Ellinim prijateljima, uspjesima i ocjenama- zaključili su u Crvenom križu Vodice.

04. svibanj 2024 04:22