StoryEditorOCM
ŽupanijaŽupanija sufinancira poduzetnike

Za one koji se žele stručno osposobljavati i ulagati u marketing na pladnju 350.000 kuna

Piše K. G.
13. siječnja 2017. - 11:55

Šibensko-kninska županija i ove godine daje financijsku podršku poduzetnicima za sufinanciranje stručnog osposobljavanja i ulaganja u marketinške aktivnosti poduzetnicima s područja Šibensko-kninske županije, i to sukladno Javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2017. godini.

Javni poziv i Obrazac za podnošenje zahtjeva može se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili sa službene Internet stranice Šibensko-kninske županije (www.skz.hr), a otvoren je do 10. ožujka 2017. godine.

Korisnici subvencija mogu biti: obrti, društva s ograničenom odgovornošću (do 250 zaposlenih) te proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koji su registrirani i djeluju na području Šibensko-kninske županije te nemaju duga prema državi.

Za sufinanciranje marketinških aktivnosti i stručnog osposobljavanja u Proračunu Šibensko-kninske županije za 2017. godinu osigurano je 350.000 kuna.

05. svibanj 2024 18:43