StoryEditorOCM
ŽupanijaPrva lasta

Vodički hotel Olympia planira otvoriti 11. svibnja: Bit će to sa samo 50 posto kapaciteta i uz poštivanje svih mjera

Piše šibenski.hr
30. travnja 2020. - 15:44

Turističko vijeće Turističke zajednice grada Vodica je održalo sjednicu na kojoj su članovi Vijeća razgovarali o trenutnoj situaciji
na turističkom tržištu vezano uz pandemiju Covid-19.

- U neizvjesnim uvjetima koji su jedinstveni za cijeli svijet i za koje je izgledno da će se mijenjati za sada nepredvidivim smjerom i dinamikom i u sljedećem razdoblju, evidentno je da svi dionici poduzimaju potrebne korake kako bi spremno dočekali turističku sezonu. Tako će i turistička zajednica nastaviti određena započeta ulaganja u pripremu sezone, prije svega vezano za marketinške aktivnosti, projekte  IQM, sudjelovanje u uređenju grada i održavanju plažnih prostora. S obzirom na očekivani pad
od 70 posto planiranih prihoda od turističke pristojbe i članarine, potrebna je kontinuirana prilagodba aktivnosti TZ-a te realizacije planiranih projekata sukladno novim uvjetima- kazala je Anita Franin- Pećarica, direktorica Turističke zajednice Vodica .

Nju posebno veseli najava hotela Olympija i Olympia Sky da svoja vrata otvore 11. svibnja, uz aktiviranje 50 posto smještajnih kapaciteta i implementaciju svih preporučenih mjera.

Bez obzira na činjenicu da će ova godina generirati pad turističkog prometa, stav Vijeća je da gostima koje ove sezone očekujemo, pružimo najbolju moguću uslugu, pripremljenim, uređenim gradom, te plažnim prostorima i sadržajima koji će pružiti najbolji doživljaj- zaključila je direktorica vodičkog TZ-a.

 

 

22. travanj 2024 20:57